2010. szeptember 8., szerda

útkeresők



A napokban olvastam egy idézetet és megérintett, hogy mennyire igaza van...

Ha most úgy érzed, hogy tele vagy kérdésekkel a tisztasággal kapcsolatban - talán épp azért, mert megtaláltad a várva várt nagy ő-t :) - vagy teljes a káosz afelől, hogy mit és hogyan kellene, akkor először is itt egy jó hír:
- Isten atyai szeretettel szeret! És ha döntöttél, hogy jól akarod csinálni, akkor meg fogod hozzá találni a segítséget és a válaszokat.
De addig is ne hagyd abba a keresést, zörgetést, imádkozást...

Mi is imádkozunk Érted!

"Az emberek ilyenek, hatalmas lökésre van szükségük ahhoz, hogy változzon az életük. Ezért Jézus szüntelen, energikusan és határozottan az ember megváltozni akarására törekszik. Az első tőle áthagyományozott mondat hallatlan igény vagy felszólítás: Változzatok meg, térjetek meg! (Mt 4,17)

Ez az erős hivatkozás az akaratra végigvonul az egész újszövetségi hagyományon. „Igyekezzetek!” (Lk 13,2-30), így riaszt el minden fásultságot; „kérjetek, keressetek, zörgessetek” (Mt 7,7) Csak ne képzeljétek, hogy túl sokat várnak tőletek; hagyjátok már abba, hogy folyton keserű képet vágtok (Mt 6,16)! Inkább változzatok meg és forduljatok el attól, amik voltatok. (Mt 18,3)" Hanna Wolf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...