2010. július 4., vasárnap

Megszülettünk!

Szeretettel köszöntünk! Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy meghívjunk a jó párkapcsolatra, jó házasságra való készületre.

Tudtad-e hogy a ma kötött házasságok 50%-a, a komolynak remélt párkapcsolatok 70%-a tönkremegy? A megkötött házasságokban a párok milyen arányban boldogok?
Szerintünk a mai világ zavaros szexuális felfogása az oka annak, hogy a kapcsolatoknak és házasságoknak nagyobb része tönkremegy, és súlyos kínokat hagy maga után.

Azok a körülöttünk élő házasok viszont (jó néhány tucatnyit ismerünk), akik tisztán készültek házasságukra, boldogok!!! Nem akarnak elválni, sőt kettőnél is több gyereket vállalnak! Mi a titkuk?
A blogon olvashatjátok majd a biztos utat bejárt házaspárok konkrét tapasztalatait, de hívunk majd szakértőket is, akik a tudományok oldaláról ismertetik, miért is működik ez az út.

Egyet közösen állítunk: a boldog kapcsolathoz vezető legbiztosabb út a házasság előtt egymás megismerésének, illetve a szeretet-kapcsolatnak begyakorlása - szex nélkül.

Ha te is érdeklődsz a témában, jó helyen jársz! Szólj hozzá!

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Nagyon örülök, hogy elindult a blog! Kíváncsian várom a folytatást! Imával és szeretettel, PBM

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük a biztatást! Mi is várjuk, és még kíváncsibbak vagyunk...
    És ezentúl jobban fogunk figyelni, hogy ne teljen el két nap a válaszig :)

    VálaszTörlés
  3. Úgy látom,eddig senki nem tett fel kérdés. Na, akkor kezdem én a sort: párommal majdnem egy éve vagyunk együtt. Én tisztán szeretnék férjhez menni, neki már volt ilyen téren tapasztalata. Megismerkedésünkkor is előre jelezte,hogy azért reméli,meggondolom magam ilyen téren, de én hajthatatlan vagyok. Nem tudom, mit tegyek...Szeretem, úgy érzem,hogy egymásnak teremtett minket Isten, de most elbizonytalanodtam...Akinek van jó tippje, hogyan lehetne meggyőzni,v volt-e már hasonló helyzetben(gondolom,sokan voltunk) írjon. Talán megoszthatnánk gondolatinkat. (Tomka Ferenc könyvét megszeretném venni, hátha gyakorlati példát is találok. Ki olvasta? )
    Köszi! Éva

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...