2011. április 25., hétfő

Fiatalok kérdései (3)

Folyt. köv. innen.

Mi van a flörtöléssel?
Ha a "flörtölés" alatt azt érted, hogy "őszinte és tiszta érdeklődést kifejezni a másik nem iránt", vagy "kapcsolatot teremteni a másik nemmel, hogy jobban megismerjük őket", akkor egyáltalán nem elítélendő dolog flörtölni. Ez az, ahogy a nők és a férfiak jelezték egymás iránti érdeklődésüket a történelem folyamán.
Viszont ha azt érted "flörtölés" alatt, amit egyébként majdnem mindenki így értelmez, hogy "kicsit felturbózom az egómat azzal, hogy felkeltem az érdeklődését valakinek, aki nem érdekel" vagy "kicsit szórakozom valakivel, mert nekem az úgy tetszik, és nem érdekel, mit gerjesztek ezzel a másikban", akkor a flörtölés kegyetlen és elítélendő. Azt tettetni, hogy érdekel valaki, aki nem különösebben érdekel, csak azért, hogy növeld az egódat, szórakoztasd saját magad vagy a barátnő(i)det / haverjaidat, az a másik személy kihasználása, éretlen és helytelen. Pont.
(Lásd: Bonacci: Igazi szerelem 225.o.)

Mi van, ha sokáig elmentünk (a testi kapcsolatban)?
Egyszerű. Álljatok meg.
Mindig meg lehet állni, és hátrébb lépni, újat kezdeni. Akár többször is. Az ember gyakran bukdácsol. Mennél inkább előrehaladt egy pár, annál nehezebb megállni, annál nagyobb (közös!!!) erőfeszítésre van szükség, de mindig meg lehet állni, ha komolyan gondoljátok. Félgőzzel nem lehet befékezni az előrevágtató lovakat...
Tudatosítsátok magatokban, hogy a rövid távú áldozat többszörösen megtérül egy gyönyörű házasságban. Olyan rövid a "felkészülési idő" az együtt töltött élet éveinek számához képest. Túl rövid és értékes, hogy a szerelem energiát a testi kapcsolatba fektessük egymás megismerése, elfogadása, kommunikációs csatornák kialakítása helyett. Rég késő ezeken a házasságban "dolgozni"...

Miért nem járnak a lányok szoknyában???
Fiúk, kérdezzétek a lányokat!!!

Mennyire tisztelik a férfiak a nőket?
Általánosítani nem lehet. A férfiak annyira tisztelik a nőket, amennyire a nők egyenkéntéletükkel, példájukkal, habitusukkal, tetteikkel stb. kiérdemlik.

Folyt.köv.

Mások kérdéseire is szívesen válaszolunk.
biztosutblog@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...