2011. augusztus 6., szombat

Az első Biztos Út Találkozó


Több visszajelzés érkezett már a blogra arról, hogy jó lenne találkozót szervezni, ahol élőben lehetne velünk beszélgetni a témáról. Alkalmat arra, hogy találkozhassanak az érdeklődők hús-vér fiatalokkal, akik ezt az utat járták. Alkalmat minden kérdést feltenni, amire máshol még nem kapott választ az Olvasó. Nos, engedünk a nyers erőszaknak : )

Ezennel meghirdetjük az első BÚT-t, azaz az első Biztos Út Találkozót szept.16. péntek estére. (A pontos idő a jelentkezőktől függ.) Bárkit szeretettel várunk egy kötetlen beszélgetésre a Káposztásmegyeri Szentháromság Plébániára (1046 Bp. Tóth Aladár u. 2-4). Téma (mi lehet más?) szerelem-házasság-szexualitás.

Ahhoz, hogy tudjunk készülni, illetve felmérni, hogy van-e egyáltalán igény ilyen találkozóra, kérek minden LEÓ-t (Lelkes, Érdeklődő Olvasót), hogy mennél hamarabb, de lehetőleg nem később mint szept. 11-ig, jelentkezzen a találkozóra. Amennyiben már most úgy gondolod, hogy a péntek esti mozizás helyett ide jössz, ne várj szept.11. 23.56 percig a jelentkezéssel. A mi dolgunkat könnyíted ezzel. Küldünk válaszlevelet, amelyben "nyugtázzuk" a jelentkezésedet.

Jelentkezés menete:
Írj egy levelet a biztosutblog@gmail.comra. Tárgy megjelelölés: BÚT jelentkezés.
Jelentkezés gyanánt kérnék egy rövid bemutatkozó levelet (név, kor, életállapot, hol hallottál a blogról stb. - elég címszavakban), illetve - ami fontosabb - konkrét kérdéseket, témákat, ami érdekel. Tudunk mi bármiről, bármennyit beszélni, de jobb, ha van irányvonal. Esetleg pont olyan házaspárt, vagy együtt járót tudunk hívni, aki a felvetett kérdésről gyakorlati példaként tud szolgálni.

A résztvevők közül sorsolunk egy nyertest, aki kap ajándékba egy példányt a Biztos Út című könyvből. Ha még nincs meg...

Bármi kérdésed van a találkozóval kapcsolatban, nyugodtan írj: biztosutblog@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...