2013. május 21., kedd

A sátáni ötletbörze - önkielégítés (8)

- Markos Pata, öreg haver, ne állj ott, mint egy szende szűzleány, lépj elő, kíváncsi vagyok, mivel rukkolsz elő. Bár, azt hiszem, elég kézzel fogható, mi körül foroghattak a gondolataid ötletelés közben.
- Ismersz engem, Főnök, mint a saját tenyeredet
-Az már szentigaz. 
-Szóval akkor nem meglepetés, amit mondok. Minden lehetséges fórumon nyomjuk, hogy az önkielégítés, a maszturbáció egy fiatal kezében olyan természetes eszköz, amivel bármikor élhet, ha örömre vágyik, ha olyan kedve van, ha rossz kedve van, ha frusztrált. Bármikor. Nincs káros mellékhatása, nem terjeszt nemi betegséget, nem okoz nem kívánt terhességet, kéznél van : )
-Imádom az apró hangsúlyaidat.
- Nemcsak a szokásos csatornáinkon folyna ez a csapból is, tudod, tinimagazinok, TV, net, hanem orvosok, védőnők is a kezünkre játszhatnának. Felvilágostó órák, pamfletek... Fiatalok, természetes, ne fojtsd el, éld ki, ne szégyelld. Az elfojtás pszichés gondokat is okozhat. 
- A legszebb az egészben, hogy ez így is van. 
- Persze, de ki vállalná fel azt, hogy a fiatalok elé áll, és elmondja, hogy is kellene NEM maszturbálni, és NEM megnyomorodni tőle, hanem erősebbé válni általa. Én ugyan nem. Ez a téma meg jó támadási felület lehet az egyházon is, hiszen szexuálisan megnyomorítják a fiatalokat, azzal, hogy mindenki azt hiszi, tiltják az önkielégítést. Szerencse, hogy nem sokan olvasnak utána, mit is tanítanak a papok igazán róla. Azt meg egyenesen lepkehálóval kell kergetni, hogy találjunk olyan papot, aki erről beszél is, ráadásul hitelesen.
-Tegyünk róla, hogy így is legyen. 
- Arra is gondoltam, hogy több energiát fektethetnénk a lányok megcélzására is. A fiúkkal könnyebb a dolgunk, amint olyan korba lépnek, bumm, és már benne vannak. A lányokat egy kicsit jobban rá kell vezetni. Mondjuk, őket se féltem, de talán besegíthetünk. Mit szólnál olyan témájú cikkekhez stratégiai pontokon elhelyezve, hogy meg kell ismerniük saját testük működését, hogy tudják, mi a jó nekik? Hogy ettől válik stabilabbá a kapcsolat, ha el tudják mondani a srácnak, hol, mit kell ügyködniük, mert már kikísérletezték magukon. Meg hogy nem kell másra tekintettel lenniük, és mégis örömhöz jutnak. Meg hogy joguk van, ilyesmik. Sőt, ha bedobjuk, hogy menstruációs görcsök ellen csodaszer, akkor biztos a siker.
-Kiaknázatlan területnek tűnik, örülök, hogy felhívtad rá a figyelmet. De, asszem, nem is kell több szót vesztegetnünk a témára, egyértelműen jó ötlet. Amit mi nem végzünk el, elvégzik majd a birkák a netes fórumokon, ahol szétszednek és pellengérre állítanak majd minden félénk fiatalt, akik azt a hülye ötletet veszik a fejükre, hogy a neten találnak választ az őket feszítő kérdéseikre. Van még valakinek a fiatalokat megcélzó ötlete?

folyt. köv.

1 megjegyzés:

  1. Kedves szerkesztők, találtam egy bejegyzést, amit szerintem a blog olvasóinak is el kellene olvasni...ha úgy gondolják természetesen. Amúgy nagyon szeretem a blogot, rengeteg útmutatást kaptam, Isten áldja munkájukért!

    http://whohaventseen.wordpress.com/2013/07/19/az-igazsag-a-nokkel-kapcsolatban-elso-resz/

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...