2013. március 25., hétfő

A sátáni ötletbörze - szex, mint szükséglet (2)

A Főnök körbenézett a teremben, és rábökött egy, a szarvát idegesen morzsolgató alakra.
-Na, Sebzett Pata, halljuk az ötletedet.
Az említett lassan előrébb lépett, és dadogva belevágott:
-Igenis. Szóval mossuk össze az ösztön és szükséglet fogalmát. Vannak ugyebár a testi szükségletek: evés, ivás, lélegzés, alvás.  Aztán vegyük a bennük levő szexuális ösztönt, és csapjuk hozzá ehhez a listához. Hogy egyenértékűek. Hogy szex nélkül nem lehet élni. Azt nem kell propagálni, természetesen, hogy a szükségletek megvonása halálhoz vezet, az ösztönöket viszont irányítani, jó irányba terelni, de más úton is ki lehet élni, le lehet vezetni.
- Hm.
- (Úristen, miért hümmög? MIÉRT HÜMMÖG? Nem tetszik neki az ötletem???)  Izé, tápláljuk mesterségesen ezt az ösztönt, képekkel, videókkal, filmekkel, pornóval. Minden lehetőséget ragadjunk meg, hogy azt az üzenetet közvetítsük, hogy ez olyan része az embernek, amit nem kell, nem szabad, nem is lehet irányítani. Mintha az ösztöneik rabjai lennének, mintha az irányítaná őket, tehetetlen bábokat. Mintha nem is lenne érdemes felvenni vele a harcot, mert úgyis alulmarad az ember.
-Értem a gondolatmenetet, SP, tetszik. Lenne egy javaslatom. Biztosítsuk, hogy mindenki ismerjen legalább egy, az egyház tanítását félreértő embert, aki a teljes elfojtás miatt pszichológiailag sérült, és állítsuk be úgy, mintha minden keresztény fiatal ettől szenvedne. Legalább lesz kifogásuk kibújni a küzdelem elől.
-Az emberek amúgy is hajlamosak az általánosításra, és könnyen elhiszik, amit el akarnak. Főleg, ha az egyházat lehet szapulni, bűnbaknak beállítani.
-Külön tetszik.
-Amúgy is célravezető a kisebb ellenállás felé terelni az embercsordát. Moshatják kezüket, hogy a Zisten teremtette dolgok ellen küzdeni megpróbálni se érdemes. Ebben segítségünkre van a felspannolt adrenalinos, dopaminos, endorfinos őrület, ami olyan könnyen elkapja az embert, főleg alkoholos befolyásoltság alatt.
-Megvettem az ötletet. (Képzeletbeli kövek potyogása hallatszik SP felől...) Kérem a következőt.

Folyt. köv.


-


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...