2013. március 18., hétfő

A sátáni ötletbörze - Ez "csak" szex (1)

(Előzmény: görgess lejjebb a márc.6.-ai bejegyzéshez)


A teremben harapni lehetett a feszültséget. A levegőben kámfor, izzadság, egyéb kipárolgások és más, azonosítani nem érdemes szagok terjengtek. Az alvállalkozók papírokat gyűrögettek a kezükben. Idegesen néztek egymásra, bár igyekeztek fenttartani az önbizalom látszatát. De hát csak kilógott a lóláb (patás láb) itt-ott. Végszóra besétált a Főnök, és menet közben rábökött valakire.
-Kopott Pata, te kezded a sort. Mit főztél ki?
A kiválasztott szerencsés igyekezett a Főnök nyomában maradni, és már útközben elkezdte vázolni az ötletét:
-Izé, Fősátánsága, azt gondoltam, hogy kivehetnénk az egész kontextusból a szexuális aktust, és arra fókuszálnánk.  Úgy állítanánk be, mint egy hétköznapi, mindenki számára könnyen hozzáférhető gyönyörforrást. Nem kell hozzá elköteleződés, egymás ismerése, csak két, nem is kizárólag két különböző nemű ember, akik kölcsönösen örömet szereznek egymásnak. Aztán akár egyik erre, másik arra. Állítsuk be úgy, mintha nem is lenne olyan nagy dolog. Miközben persze hatalmas...
-Kezdetnek nem rossz, KP!
-Köszönöm. Legyen az a közfelfogás, hogy a szex egymás megismerésének legfontosabb útja. Arról persze hallgassunk, hogy egymás igazi megismerését akadályozza. Alakítsunk ki elvárást az emberekben, hogy x találkozás után már meg kell tenni, mert különben "nem fejlődik a kapcsolat".
-Ez jó.
-A kapcsolat fejlettségének fokmérője ne a mély kommunikáció, egymás gondolatainak, történetének, vágyainak, nehézségeiek ismerése legyen, hanem a testi kapcsolat lépcsői. Szörnyűlködjenek a barátok, barátnők, ha pár hét ismeretséggel a háta mögött egyikük még nem jutott el oda. Legyen gyanús, hogy impotens a férfi/frigid a csaj!
-Eddig jó. Még valami?
-Legyen a gyönyör a középpontban, és lehetőleg személyiség-független. Ne az legyen a fontos, hogy ki a másik, hanem hogy megkapjam tőle a nekem kijáró gyönyörmennyiséget. És ha már nem lángol, nem gyönyörteli, akkor a természetes az, hogy továbblépek a következő gyönyörforráshoz.
-Nem gondolta jól át odafent a teremtő ezt a dolgot elég alaposan. Ha csak akkor jutna szexuális örömhöz az ember, ha már személyiségét, kapcsolatát tekintve érett a házasságra, akkor meg lennénk lőve. De hát szabad akaratot adott a teremtményeinek, így ott árthatunk, ahol akarunk. (Sátáni vigyor.)
-Jól mondja, Főnök.
-Rendben. Kezdetnek nem rossz. Maradhatsz a posztodon. Nos, ki legyen a következő?


Folyt.köv.

1 megjegyzés:

  1. Szuper jó - mármint a cikk és a belőle fakadó irónia, nem a sátáni ötletbörzén elhangzó ördögi tervek...

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...