2010. november 20., szombat

Találkozó felvidéki fiatalokkal


Ma Tomka Ferenc atya felvidéki magyar fiataloknak tartott lelki napot Dunaszerdahelyen, melynek fő témája a tiszta együttjárás volt. Az előadás közben együttjáró, házasságra készülő illetve házas-párok is tanúságot tettek arról, hogy a bár a világ ez ellenkezőjét sugallja, de van értelme, gyümölcse a tiszta készületnek. Egyszerre nehéz és embert próbáló, kísértésekkel teli, de gyönyörű út ez. 14-15 éves fiataloktól kezdve idősebbek, egyedülállóak, együttjáró illetve jegyespárok is részt vettek a lelki napon nagy számban. A Tiszta Szívek mozgalomból is jöttek párok. Annyira jó volt megélni, hogy nagyon nagy távolságban élő emberek összefognak a tisztaságért.
Férjemmel mi is tanúságot tettünk az általunk bejárt útról, közös hitkeresésünkről. Nagyon jó érzés volt, hogy ilyen befogadó, a lelki nap mondanivalójára nyitott közösség fogadott minket : )

Ezúton bátorítok mindenkit, hogy írjon a

biztosutblog@gmail.com

címre, ha szeretne választ kapni valamilyen a tisztasággal kapcsolatos kérdésére, illetve örömmel várunk bármiféle, a témával kapcsolatos tapasztalatot.
Tegyük közkinccsé ezeket, hogy eljuthasson olyan fiatalokhoz is, akik egyedül érzik magukat a tisztasággal kapcsolatos meggyőződésükkel.
Nagyon jó lenne arról is olvasni, hogy mit visznek magukkal tovább a mai lelki napon résztvevő fiatalok. Titeket kérlek, rakjátok közösbe, szép magyar szóval: kommenteljetek bátran : )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...