2014. március 10., hétfő

222 222. oldalmegjelenítést érheti el ma az oldal

Egyszer volt szerencsém megnézni egy 2007-es Frei dossziét a YouTube-on az amerikai tinikről, amelyben Frei Tamás bemutat egy narancssárga hajú, homoszexuális férfit, akit abban az évben Amerika 5. legbefolyásosabb emberének választottak, mivel a sztárokat mocskoló blogjának oldalmegjelenítése elérte a 8 milliót. 
Nem összesen. Naponta!!! Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ennek a blognak nincs akkora esélye elérni ezt a napi átlagot, de hát a remény hal meg utoljára ugyebár. És tegyük magasra a mércét :) Ha azt is figyelembe vesszük, hogy ennek a mai 222 222 oldalmegjelenítésnek egy része olyan véletlenül idetévedt Olvasó, aki a twillight szexre, mocskos szexre, önkielégítés tippekre keresett rá, és nem feltétlenül azt kapta, amire számított, még mindig szép szám marad.

Köszönjük minden Szándékosan vagy Véletlenül Idetévedt Olvasónak, akár 222 222-dik, akár nem!

A fent említett Frei dossziét gondolatébresztőnek ajánlom megnézni. Eddig is úgy volt, hogy Amerika felé haladunk, de megéri? 14.30-tól látható a bloggerről szóló rész, és ajánlom az utolsó 5 percet, ami kitekintés a magyar helyzetre. 



1 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy nem nézték meg annyian, mint az amerikai példát, viszont akik megnézték ezt az oldalt, sokkal többet kaptak bármilyen átlagos blogon töltött időnél.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...