2012. október 19., péntek

Randizz ázsiai lányokkal!

Kedves Olvasók!

Ne!!! : )  Vannak hazai hölgyek is : )

Arról van szó, hogy valaki jelezte, hogy a blogon megjelent nemrég egy hirdetés ázsiai lányokkal való randizás lehetőségéről. Finoman kérdezte, hogy nem lehetne-e szűrni a hirdetések tartalmát. Nem tudtam arról, hogy a szolgáltató felcsempészett hirdetést, végképp nem, hogy miről. Levettem a blogról azt a modult. Nehogy a végén már potencianövelők reklámozásának legyen platformja a blog. Ha bármikor ilyet láttok, akkor az nem mi voltunk : ) Csak szóljatok, hátha nem tudtunk róla...

Ezzel kapcsolatban elgondolkoztatott (azon kívül, hogy puffogtam egy sort, hogy minek kell a blogra pont ilyet tenni). Egy nap számoljátok össze, hogy reggeltől este jelzés (írott és elő sajtó, azaz újságcikkek, reklámok, internetes hirdetések stb.) ér a világtól a szexualitással kapcsolatban, ami a világ felfogását közvetíti. És hány helyen köszön rád az, amit Isten terve volt ezzel kapcsolatban. Min. 35:0 lehet a világ javára. Nem csoda, hogy a felnövő fiatalok többségének esélye sincs, hogy egészséges felfogása alakulhasson ki. Hogy egyáltalán leüljön valaki velük, és normálisan elbeszélgessenek a másik lehetőségről.

Vajon mi lenne a reakció, ha feltűnnének óriásplakátok a tisztaságra buzdítva... 

Uff, beszéltem.



1 megjegyzés:

  1. Az nagyon jó ötlet lenne. Hátha bejönne a divatba. :))) 1-1 mondat taglalhatná is a plakáton, miért is jó tisztaságban élni! :) Például én így sokkal több figyelmet (szóban) és figyelmességet adok-kapok. :o)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...