2012. szeptember 4., kedd

Párkeresők figyelmébe (1)

Kedves Olvasók!

Az utóbbi időben kissé leálltak a bejegyzések a blogon. Ez nem azt jelenti, hogy szép lassan elhal a blog, csak a nyáron mindenki szerte meg szana meg széjjel volt, jó magam immár három gyermekkel (és éjjel-nappali szopiztatásokkal) "pihentem" át a nyarat. A bejegyzések írására, levelek megválaszolásra fordítani tudott idő a nulla felé konvergált, ahogy a progmatos nővérem szokta volt mondani. Na de most : ) Na de most!!!

A jó házasság - többek között - azzal kezdődik, hogy a megfelelő embernek mondunk igent. De Őt meg kell találni. Kétirányú a dolog. Keresni kell, (erre még visszatérek holnap) és imádkozhatunk érte. Leendő párunkért, leendő házasságunkért. Ezzel kapcsolatban hívom fel a figyelmet egy imacsoport-lehetőségre.

Amit a csoportokról tudni lehet:
- egyneműek, azaz a fiúk és a lányok külön imádkoznak
- zártak, azaz az induló csoporttagokhoz később nem csatlakozhatnak újak
- kis létszámúak, azaz egy csoportba 7-8 fő tartozik
- havi rendszerességgel találkoznak, 2-3 órára (menetrend: koordinált beszélgetés, és közös ima)
- a tagok imaláncot képezve is imádkoznak (egymásért is)
- kötött imát mondanak, ehhez egy kis imafüzetet kap minden csatlakozó Testvér
- az imák többek között a türelemért, a jó házastárs kegyelméért, a tisztaságért, az áldott családi életért, és a hivatásért szólnak.
Az újonnan induló csoportokba jelentkezni (nevetek, életkorotok és email címetek megadásával) és további részletekről érdeklődni az imaest25@gmail.com címen lehet (tárgy: jelentkezés imacsoportba). Az imacsoport szervezői az AjándékSzervezők. Határon túlon is jelen vannak. Egy levlistára küldött hírlevelük szerint már szerveződött imacsoport Kolozsváron és székelyudvarhelyen.

Ne becsüljük alá az ima erejét. Rendszeresen összegyűlni, megerősíteni magunkat, egymást, imádkozni leendő hivatásunkért nagyon sok kegyelmet ad. Egy ismerős jegyespár lány tagja mesélt nekem arról, hogy azért imádkozott, hogy a leendő párja tudja őt tisztán megvárni, ahogy ő is várt Rá. Édesanyám is kitartóan imádkozott, hogy párra leljen. Én vagyok az élő példa az ima hatékonyságára : )

Folyt. köv.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...